Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Чернеччинської ОТГ сплатили до місцевих бюджетів 165,0 млн грн

опубліковано 24 листопада 2022 о 13:40

В умовах дії воєнного надзвичайного стану, задля формування надійного економічного фронту, податківці спільно з платниками податків прикладають максимум зусиль для своєчасного і повного надходження податків до бюджету України. Адже «левова» частина сплачених податків забезпечує фінансування обороноздатності держави, підтримку ЗСУ й громадян, постраждалих від війни.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області за період січня-жовтня 2022 року платники податків Чернеччинської ОТГ сплатили до місцевих бюджетів 165,0 млн грн, у тому числі ПДФО у сумі 59,6 млн грн, єдиного податку у сумі 8,9 млн грн, земельного податку – 4,1 млн гривень.

Зважаючи на воєнну ситуацію, податківці нагадують про необхідність дотримання вимог трудового законодавства щодо офіційного оформлення працівників, своєчасної та повної виплати заробітної плати на рівні встановленої законодавством, неприпустимості виплати її у “конверті”, адже від цього напряму залежить фінансування обороноздатності держави, підтримка військових та ЗСУ в цілому, суттєва матеріальна допомога соціальній сфері та громадянам, постраждалим від війни.