Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Бочечківської ОТГ сплатили до місцевих бюджетів 20,6 млн гривень

опубліковано 21 вересня 2022 о 16:07

Запровадження правового режиму воєнного стану в Україні стало серйозним випробуванням у фінансуванні життєдіяльності територіальних громад Сумщини.

Наразі, в умовах воєнних дій, перед податківцями постало головне завдання - формування надійного економічного фронту, який без тісних відносин з платниками податків просто неможливий. Адже від своєчасної та повної сплати податків до бюджетів усіх рівнів залежить фінансування обороноздатності держави, підтримка військових й ЗСУ в цілому, допомога соціальній сфері та громадянам, постраждалим від війни.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області за період січня-серпня 2022 року платники податків Бочечківської ОТГ сплатили до місцевих бюджетів 20,6 млн грн, у тому числі ПДФО у сумі 13,6 млн грн, єдиного податку  у сумі 1,8 млн грн, земельного податку – 4,1 млн гривень.

Податківці відзначають, що зараз кожна проведена транзакція, кожна сплачена гривня – це теж зброя, наша, податкова. Вчасно сплачені податки є тим фінансовим ресурсом, який гарантує громаді підтримку в умовах війни й веде нас до бажаної перемоги.