Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ямпільська ДПІ: якісне обслуговування платників для нас важливо

опубліковано 01 липня 2022 о 15:05

За 6 місяців 2022 року Ямпільською державною податковою інспекцію проведена така робота :

-   оброблено 11 заяв про застосування спрощеної системи оподаткування, поданих на паперових носіях та 23 заяви, поданих у електронному вигляді. При прийнятті рішення про реєстрацію платником єдиного податку обов’язково проводиться перевірка платників на наявність податкового боргу. Надано 52 витяги з реєстру платників єдиного податку, в т.ч. 29 в електронному вигляді. Видано 2 довідки про доходи, 3 довідки про підтвердження статусу податкового резидента України.

-    Протягом звітного періоду взято на облік 44 новостворених платників податків, в тому числі – 1 юридична особа та 43 фізичних осіб – підприємців. Припинено 51 платник податків, в тому числі юридичних осіб - 1 та фізичних осіб – підприємців – 50. Опрацьовано 132 відомості, що надійшли з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, 8 повідомлень про об’єкти оподаткування (об’єкти, які пов’язані з оподаткуванням, або через які провадиться діяльність), подані на паперових носіях.

-   Реєстр страхувальників налічує 2702 платника, в тому числі 2498 найманих працівників у юридичних осіб та 204 у фізичних осіб – підприємців.

-     Протягом звітного періоду зареєстровано 16 реєстраторів розрахункових операцій, 16 книг обліку розрахункових операцій та 1 розрахункову книжку.

-    Прийнято 68 облікових карток за ф.1ДР, що подавались фізичними особами для реєстрації у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – ДРФО), прийнято та зареєстровано 155 заяв на отримання відомостей з ДРФО про суми виплачених доходів та утриманих податків /джерела виплачених доходів та утриманих податків. Зареєстровано 1 особу в окремому реєстрі ДРФО. Видано 401 картку платника податків про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, проведено 328 змін до реєстраційних даних платників у Державному реєстрі

-   Протягом 2022 року прийнято 5 декларацій від громадян на отримання податкової знижки. Задекларовано на повернення з бюджету податку на доходи фізичних осіб 15,4 тис. гивень.