Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Лебединської ОТГ сплатили до місцевих бюджетів 73,7 млн гривень

опубліковано 30 червня 2022 о 09:19

Реалії сьогодення українців такі, що внаслідок введення воєнного стану у зв'язку з військовою агресією російської федерації, суттєвих змін потерпіли усі сфери життєдіяльності держави, у тому числі й податкова.

 Наразі, в умовах воєнних дій, перед податківцями постало головне завдання - формування надійного економічного фронту, який без тісних відносин з платниками податків просто неможливий. Адже від своєчасної та повної сплати податків до бюджетів усіх рівнів залежить фінансування обороноздатності держави, підтримка військових й ЗСУ в цілому, допомога соціальній сфері та громадянам, постраждалим від війни.

 За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області за період січня-травня 2022 року платники податків Лебединської ОТГ сплатили до місцевих бюджетів 73,7 млн грн, у тому числі ПДФО у сумі 48,6 млн грн та єдиного податку – 11,5 млн гривень.

Податківці відзначають, що зараз кожна проведена транзакція, кожна сплачена гривня – це теж зброя, наша, податкова. Вчасно сплачені податки є тим фінансовим ресурсом, який гарантує громаді підтримку в умовах війни.

Звертаємось до платників Лебединської територіальної громади з проханням бути відповідальними й своєчасно, в повному обсязі сплачувати податки задля перемоги нашої рідної України над ворогом.  Разом переможемо! Все буде Україна.