Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Січневі надходження до місцевих бюджетів Недригайлівської об’єднаної територіальної громади склали 8,1 млн гривень

опубліковано 23 лютого 2022 о 09:36

Часом доведено, що збільшення дохідної частини місцевих бюджетів Недригайлівської об’єднаної територіальної громади відбулося завдяки своєчасно проведеній урядовій реформі децентралізації, а це значить, що  поставлені завдання зі створення належного життєвого середовища для мешканців громади реалізуються в повному обсязі. 

     Більш того, показники виконання місцевих бюджетів свідчать про позитивний соціально-економічний стан та потенціал до подальшого розвитку Недригайлівської ОТГ. Адже наявність достатніх фінансових ресурсів у місцевих бюджетах  Недригайлівської ОТГ є запорукою надання якісних та різноманітних послуг своїм громадянам, реалізації соціальних та інфраструктурних проєктів, створення умов для розвитку підприємництва, розробки програм розвитку та фінансування інших заходів для всебічного покращення умов проживання жителів громади. 

    За інформацією відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Сумській області, за підсумками січня 2022 року платники податків   Недригайлівської ОТГ сплатили до місцевих бюджетів 8,1 млн грн, у тому числі: єдиного податку – 3,5 млн грн, ПДФО – 3,6 млн грн, плати за землю – 0,7 млн гривень.

     За думкою податківців, ресурси для росту дохідної частини Недригайлівської ОТГ ще є, а це: активізація роботи з роботодавцями – порушниками трудового та податкового законодавства, боржниками, протидія нелегальній найманій праці на місцях і це проблемне питання можливо позитивно вирішити лише у тісній співпраці з місцевою владою та мешканцями Недригайлівської ОТГ, задля успішного розвитку громади.