Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шосткинська ДПІ запрошує підприємців на навчальні практикуми-тренінги щодо реєстрації програмних реєстраторів розрахункових операцій

опубліковано 04 лютого 2022 о 12:55

Фахівці ЦОП Шосткинської ДПІ  Головного управління ДПС у Сумській області  кожного дня навчають платників податків користуватись електронними сервісами, які надає Державна податкова служба Україна та роз’яснюють всі явні перспективи.

Чимало господарюючих суб’єктів потребують допомоги у встановленні пропонованого ДПС України програмного РРО. Тому працівники  ГУ ДПС у Сумській  області допомагають із реєстрацією необхідних документів та консультують щодо роботи в Електронному кабінеті та програмі «ПРРО-Каса».

 Завідувачем Шосткинського сектору  електронних сервісів Іванною  Кулик проведено  черговий голвий тренінг для платників податків, де особливо акцентовано увагу на змінах у чинному законодавстві щодо застосування РРО та ПРРО.

Під час тренінгу підприємці отримали практичну допомогу у налаштуванні пропонованого ДПС України програмного РРО. Це безкоштовне програмне рішення повинно стати помічником кожному підприємцю у проведенні готівкових розрахунків та веденні обліку. Під час практикумів,  фахівці  консультують щодо роботи в Електронному кабінеті та програмі «ПРРО-Каса».

Нагадуємо, що з  питань щодо отримання практичної допомоги із встановлення та реєстрації ПРРО можна звертатись до ЦОП Шосткинської ДПІ   за адресою: м. Шостка, вул. Знаменська, 2,  понеділок - четвер з 08 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв.; п'ятниця - з 08 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.; перерва на обід - з 12 год до 12. год. 45 хв.; вихідні дні - субота та неділя. Запис за телефоном: (05449) 2-05-02.

Варто взяти до уваги, що суб’єкти  господарювання, котрі мають намір користуватися програмними РРО,  обов’язково повинні мати електронні ключі та пристрій, на який встановлюється ПРРО – телефон/планшет з USB-шнуром до нього або ноутбук.  Програми встановлюються на ОС Windows та Android.