Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Шосткинського району з початку 2024 року сплатили до місцевих бюджетів понад 394,0 млн гривень податкових платежів

опубліковано 16 травня 2024 о 15:55

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Шосткинського району у січні – квітні 2024 року сплатили до місцевих бюджетів 394,1 млн гривень. Зазначена сума на 102,6 млн грн перевищила показник аналогічного періоду минулого року.

У розрізі бюджетоформуючих податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 246,9 млн грн, єдиного податку – 53,5 млн грн, земельного податку – 64,6 млн грн, податку на нерухоме майно – 7,5 млн  гривень.

Податкова служба Сумщини відзначає, що платники податків Шосткинського району активно сприяють державі в переборенні складних фінансових викликів, забезпечуючи її обороноздатність та надаючи матеріальну підтримку соціальним потребам та громадянам, що постраждали від війни. Це особливо актуально для прикордонних громад, які щоденно стикаються з обстрілами та випробуваннями через військові дії.