Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У січні-лютому 2023 року платники податків Роменщини сплатили до місцевих бюджетів 207,7 млн гривень податкових платежів

опубліковано 16 березня 2023 о 12:51

У час складних воєнних випробувань в яких опинилися українці, державі як ніколи потрібна своєчасна і повна сплата податків для підтримки ЗСУ   й військових, безперебійного функціонування економіки держави.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Роменського району у січні-лютому 2023 року сплатили до місцевих бюджетів 207,7 млн гривень. Зазначена сума на    43,4 млн гривень перевищила показник аналогічного періоду минулого року.

Так, протягом року у розрізі бюджетоформуючих податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 140,6 млн гривень, єдиного податку -    25,4 млн гривень, земельного податку  - 20,4 млн гривень.

Статистика свідчить, що платники податків Роменського району прикладають чимало зусиль, своєчасно і в повному обсязі сплачуючи податки, чим допомагають державі подолати складний фінансовий стан та забезпечити фінансову підтримку територіальних громад у період дії воєнного стану.