Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За лютий місяць 2022 року фахівцями Сумської ДПІ було надано 222 кваліфіковані консультації щодо встановлення та налагодження ПРРО

опубліковано 23 лютого 2022 о 08:51

Працівники ЦОП Сумської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області щоденно знайомлять платників податків як з новаціями законодавства, так і сервісами, які розроблені податковою службою України на допомогу громадянам та суб’єктам господарювання.

Наразі триває ряд інформаційно-роз’яснювальних кампаній. У рамках інформкампанії щодо РРО/ПРРО щоденно як в телефонному режимі так і особисто надаються роз’яснення платникам щодо завантаження та встановлення програмних реєстраторів розрахункових операцій суб’єктами господарювання.

Тільки за лютий місяць 2022 року фахівцями Сумської ДПІ було надано 222 кваліфіковані консультації щодо встановлення та налагодження відповідного програмного забезпечення (ФОТО 1).

Також працівниками ЦОП Сумської державної податкової інспекції в приміщенні ЦОП постійно надаються консультації фізичним особам в межах компетенції, щодо заповнення річної податкової декларації про отримані доходи за 2021 рік.

З початку року по місту Суми прийнято 344 декларації про отримані доходи громадянами за 2021 рік, задекларовано доходу 87,6 млн.грн. та визнано до сплати ПДФО – 9,3 млн. грн., війскового збору – 1,3 млн.грн.