Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підвищення електронної грамотності: відбувся онлайн вебінар з питань Електронних довірчих послуг

опубліковано 10 квітня 2024 о 13:38

Участь у світі електронних послуг стає все більш необхідною для ефективного та зручного взаємодії з державними установами. Саме тому завідувач сектору реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Сумській області, Діана Огієнко, ініціювала додатковий онлайн вебінар з питань електронних довірчих послуг.

Під час вебінару, що відбувся нещодавно, учасники мали можливість дізнатися про основні аспекти використання електронних довірчих послуг у взаємодії з ДПС. Діана Огієнко докладно пояснила, які саме послуги доступні через електронні сервіси, як їх можна використовувати та як з ними ефективно працювати.

Особлива увага була приділена питанням цифрового підпису, використанню електронного ключа та безпеки взаємодії з електронними платформами.  Вона розглянула різні аспекти, починаючи від процесу отримання електронного ключа до використання цифрового підпису для підпису документів.

Учасники вебінару отримали практичні поради та інструкції щодо правильного використання цих інструментів у своїй діяльності.

Особлива увага була приділена питанням безпеки та конфіденційності використання електронних сервісів. Діана Огієнко підкреслила важливість правильного збереження та захисту електронного ключа, а також обережне використання цифрового підпису.

Головне управління ДПС у Сумській області закликає платників податків використовувати електронні довірчі послуги, які роблять роботу з податковою службою зручнішою та швидшою.

Для отримання більш детальної інформації про електронні довірчі послуги, звертайтеся за телефоном (0542) 70-17-95

Відповіді на поширені питання платників з цієї тематики можна прочитати перейшовши за посиланням: https://sumy.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/766532.html