Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівник Центру обслуговування платників податків особисто зустрінеться з кожним: Інга Ковнер надає послуги з видачі кодів та довідок про доходи

опубліковано 10 квітня 2024 о 12:38

Точність та своєчасність інформації, а також якісне надання послуг можуть вирішити безліч проблем. Саме тому Центри обслуговування платників податків (ЦОП) у Сумській області постіно рухаються у напрямі покращення обслуговування.

Так, керівник ЦОП Глухівської ДПІ Інга  Ковнер постійно проводити особистий прийом платників.

Кожен платник податків має право на якісне обслуговування та доступ до необхідної інформації. Цінність такого особистого прийому полягає у забезпеченні платників податків правильною та вчасною інформацією, яка допоможе їм уникнути непорозумінь та помилок у фінансовій сфері.

Ковнер Інга Володимирівна наголошує на важливості якісного надання послуг платникам податків: "Ми прагнемо до того, щоб кожен платник податків, який звернувся до ЦОП, отримав кваліфіковану допомогу та необхідну інформацію. Ми постійно вдосконалюємо нашу роботу та шукаємо нові шляхи для покращення якості обслуговування."

Довідково:

Хто може отримати ідентифікаційний номер та як це зробити?

Повнолітні громадяни України можуть отримати ІПН для себе та для дітей до 14 років, якщо вони є їхніми законними представниками. Діти, яким виповнилося 14 років та які мають громадянство України, можуть отримати цей документ самостійно. Іноземці та особи без громадянства, які легально знаходяться на території нашої держави, теж можуть оформити ІПН. У випадках, коли є потреба доручити цю справу третій особі, це можливо за умови наявності нотаріально завіреної довіреності.

Якщо є потреба в ІПН, виникає запитання: де отримати ідентифікаційний код? Його видачею займається податкова служба. Перелік необхідних документів залежить від того, хто буде подавати заяву.

Відповіді на всі ці питання можна отримати на офіційних ресурсах податкової та за телефонами «гарячих ліній».

Як отримати Довідку про доходи за минулі  роки онлайн?

Є декілька варіантів дізнатися про свої доходи. Довідку про доходи можете отримати:

або звернувшись із заявою до ЦОП податкової служби;
або в електронному вигляді, а саме за допомогою:
Інформаційно-комунікаційної системи «Електронний кабінет». 

Мобільного застосунку «Моя податкова». 

Можна подати запит на отримання довідки з Державного реєстру фізичних осіб про виплачені доходи та утримані з них податки через портал «ДІЯ»