Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Практичне заняття в Роменській ДПІ: податкова декларація у цифровому вигляді

опубліковано 08 квітня 2024 о 12:38

У сучасному цифровому світі, де технології стають все більш важливим інструментом для взаємодії з державними органами, особливо важливо навчити платників податків користуватися електронними сервісами для зручності та ефективності. У цьому контексті Центр обслуговування платників податків Роменської ДПІ організував практичне заняття з питання подачі Податкової декларації про майновий стан та доходи в електронному вигляді.

Під керівництвом кваліфікованих фахівців, платники податків мали можливість познайомитися з процесом подання Податкової декларації у цифровому форматі та отримати практичні навички щодо коректного заповнення та подачі декларації через електронну систему.

Під час заняття учасники отримали детальну інструкцію щодо реєстрації в електронній системі, процедури заповнення різних розділів декларації, а також правил і термінів подачі. 

Завдяки практичному підходу та можливості відразу спробувати на практиці, учасники змогли краще зрозуміти процес та переконатися у його простоті та зручності.

Такі практичні заняття спрямовані на підвищення рівня обізнаності та навичок у сфері цифрового податкового адміністрування серед платників податків. Вони допомагають платникам податків відчувати себе впевненіше та забезпечують їх здатність ефективно користуватися електронними сервісами для розв'язання податкових питань.

Завдяки системним роз'ясненням, які проводяться  податківцями Роменської ДПІ в громадах району, платники податків можуть більш ефективно користуватися сучасними технологіями та зручними сервісами, що сприяє полегшенню їх податкових обов'язків і сприяє підвищенню якості обслуговування.

Так,  за 1 квартал 2024 року платниками податків подано податкової звітності в електронному вигляді в кількості  6,4 тисячі штук  або  понад 98 відс. подано через Електронний кабінет платника податків.

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ РОМЕНСЬКОЇ ДПІ:

Керівник ЦОП Катерна Світлана Олександрівна - начальник Роменської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області відповідальна особа за організацію та координацію роботи за наданням адміністративних послуг, телефон (05448) 5-31-75

Електронна пошта: sumy.official@tax.gov.ua  

Модератор (05448) 5-31-41

Акцентуємо, що під час повітряної тривоги надання сервісних послуг у центрах обслуговування платників (ЦОП) та ДПІ, де ЦОП не створено, тимчасово призупиняється.

Це робиться з метою забезпечення безпеки як платників податків, так і наших працівників.

Відновлення роботи ЦОП/ДПІ відбувається протягом декількох хвилин після закінчення повітряної тривоги.

Просимо з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Під час повітряної тривоги ви можете:

Отримати консультації з податкових питань:
Вебсайт ДПС: https://tax.gov.ua/

Facebook-Messenger: https://www.facebook.com/tax.sumy

Електронні сервіси податкової
 
Звернутися до ЦОП/ДПІ після закінчення повітряної тривоги.
Дякуємо за розуміння!

Бережіть себе!