Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вшанування відповідального бізнесу: Всеукраїнський Рейтинг "Сумлінні платники податків – 2023 відновлено

опубліковано 19 квітня 2024 о 11:23

Шановні платники податків Сумщини, Головне управління ДПС у Сумській  області інформує, що Асоціацією платників податків України (далі – АППУ) відновлено щорічний Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків – 2023».   

З 1 березня до 29 квітня 2024 року (включно) триває прийом заявок на участь у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків».

Це чудова можливість продемонструвати свою відповідальність перед державою та підтвердити статус надійного платника податків.

Положення про Рейтинг, критерії оцінювання номінантів та форма заявки опубліковані на офіційному сайті АППУ в рубриці «Рейтинг сумлінних платників податків», ознайомитися з якими можна за посиланням: https://appu.org.ua/rating

 Всеукраїнський Рейтинг проводитиметься в два конкурсні тури: 

  І тур – на обласному (регіональному) рівні: з 10 травня до 27 червня (включно); 

  ІІ тур на Всеукраїнському рівні: з 1 липня до 20 вересня. 

Засідання Вищої Рейтингової комісії та визначення переможців відбуватиметься шляхом відкритого голосування в період: з 20 вересня до 30 вересня 2024 року включно. Нагородження переможців ІІ-го туру відбудеться 22 жовтня 2024 року. 

Наголошуємо, заявки від учасників приймаються до 29 квітня 2024 року включно. У разі виникнення питань щодо подання заявки на участь у Рейтингу на обласному (регіональному) рівні, звертайтеся до Територіального відділення Асоціації у Полтавській області, електронна адреса: rvappu17@gmail.com. 

Також за бажанням заявки на участь можуть подаватися безпосередньо до Генеральної дирекції АППУ. З усіх питань щодо Рейтингу звертайтеся до координатора: Кашпур Леся – телефон  (067) 266-14-85.

Зверніть увагу, цьогоріч важливу роль в оцінюванні будуть відігравати не абсолютні, а відносні показники ефективності роботи підприємства. Кандидати на перемогу в Рейтингу повинні продемонструвати дотримання податкової дисципліни; своєчасність подання податкової звітності та сплати податків, зборів, платежів протягом 2023 року; динаміку збереження робочих місць на підприємстві з початку повномасштабного вторгнення агресора на територію України і станом на  1 січня 2023 року; надання благодійної допомоги ВПО та на потреби ЗСУ в будь – якому вигляді (за наявності відповідних підтверджуючих документів).

Не зволікайте! Приєднуйтесь до Всеукраїнського Рейтингу "Сумлінні платники податків - 2023" та станьте зразком для інших!

Участь у Рейтингу - це можливість отримати офіційне визнання вашої чесної та прозорої діяльності з боку державних органів.