Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч керівників служб управління персоналом: обмін досвідом та налагодження комунікацій

опубліковано 08 квітня 2024 о 08:35

Представники ДПС взяли участь у робочій зустрічі керівників служб управління персоналом центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра фінансів України, та Мінфіну. Зустріч була організована Міністерством фінансів України з метою реалізації програми обміну досвідом та налагодження комунікацій між службами управління персоналом ЦОВВ.

Учасники обговорили важливі та актуальні теми з питань управління персоналом, зокрема проблемні питання, що виникають під час реалізації норм статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану». Також мова йшла про взаємодію інформаційної системи управління людськими ресурсами в державних органах з Єдиним державним вебпорталом електронних послуг (Дія), розробку та впровадження моделі управління людськими ресурсами на основі компетенцій.

Працівники Міністерства фінансів України поділились  досвідом щодо участі у розробці індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності державних службовців категорій «Б» та «В» за результатами оцінювання службової діяльності.