Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У першому кварталі 2024 року платники податків Юнаківської ТГ сплатили до місцевих бюджетів 6,8 млн гривень

опубліковано 17 квітня 2024 о 13:39

За своїм змістом місцеві громади являються головним важелем у системі фінансового забезпечення окремих територіальних громад, адже за їхньою допомогою вирішуються надзвичайно важливі питання економічного розвитку органів місцевого самоврядування.

Наразі, в умовах дії воєнного надзвичайного стану, задля формування надійного економічного фронту, податківці спільно з платниками податків прикладають максимум зусиль для своєчасного і повного надходження податків до бюджету України. Адже «левова» частина сплачених податків забезпечує фінансування обороноздатності держави, підтримку ЗСУ й громадян, постраждалих від війни. 

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області у першому кварталі 2024 року платники податків Юнаківської територіальної громади сплатили до місцевих бюджетів 6,8 млн грн, у тому числі ПДФО у сумі 2,8 млн грн, єдиного податку у сумі 1,8 млн грн, земельного податку – 1,4 млн гривень (у співставних умовах).

Незважаючи на перебування Юнаківської територіальної громади у зоні можливих бойових дій, місцевий бізнес та платники податків прикладають чимало зусиль для прискорення бажаної перемоги, своєчасно сплачуючи податки та податкові платежі, тим самим допомагаючи державі подолати складний фінансовий стан та гідно підтримати її обороноздатність, адже розуміють, що бажаний мир напряму залежить від кожного.