Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом І кварталу 2024 року Глухівською ДПІ було надано 260 усних консультацій платникам податків щодо користування електронними сервісами

опубліковано 11 квітня 2024 о 09:13

Протягом І кварталу 2024 року Глухівською ДПІ було надано 260 усних консультацій платникам податків щодо користування електронними сервісами обслуговування платників податків. Оброблено 208 відомостей, що надійшли з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, 151 повідомлення про об’єкти оподаткування (об’єкти, які пов’язані з оподаткуванням, або через які провадиться діяльність).

Протягом 1 кварталу зареєстровано 10 реєстраторів розрахункових операцій, 16 книг обліку розрахункових операцій, 12 розрахункових книжок.

Прийнято 145 облікових карток за ф.1ДР, що подавались фізичними особами для реєстрації у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – ДРФО), прийнято та зареєстровано 430 заяв на отримання відомостей з ДРФО про суми виплачених доходів та утриманих податків /джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Видано 584 картки платника податків про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, проведено 439 змін реєстраційних даних платників у Державному реєстрі.

Внесено до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта 3 особам.

Протягом звітного періоду до Глухівської ДПІ надійшло 1 звернення громадянина  відповідно до вимог Закону України „Про звернення громадян”. Відповідь надано своєчасно в установленому законом порядку.