Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У січні - березні 2024 року платники податків Роменщини сплатили до місцевих бюджетів 247,6 млн гривень податкових платежів

опубліковано 11 квітня 2024 о 13:14

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Роменського району у першому кварталі 2024 року сплатили до місцевих бюджетів 247,6 млн гривень. Зазначена сума на 22,2 млн грн (або на 9,9 відс.) перевищила показник аналогічного періоду минулого року (у співставних умовах).

Так, протягом першого кварталу 2024 року у розрізі бюджетоформуючих податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 146,6 млн грн, єдиного податку -  42,6 млн грн, земельного податку  - 31,6 млн грн, податку на нерухоме майно – 2,6 млн гривень.

Статистичні показники свідчать, що платники податків Роменського району прикладають чимало зусиль, своєчасно і в повному обсязі сплачуючи податки, чим допомагають державі подолати складний фінансовий стан та підтримати її обороноздатність, забезпечують фінансову підтримку територіальних громад у період дії воєнного стану.