Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У першому кварталі 2024 року місцеві бюджети Охтирщини отримали майже 222,0 млн гривень податкових платежів

опубліковано 10 квітня 2024 о 13:12

Наразі державі як ніколи потрібна своєчасна і повна сплата податків для підтримки ЗСУ й військових, безперебійного функціонування економіки держави та фінансової підтримки потребуючих.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Охтирського району у першому кварталі 2024 року сплатили до місцевих бюджетів 221,7 млн грн податкових платежів. Зазначена сума на 10,2 млн грн (або на 4,8 відс.) перевищила показник аналогічного періоду минулого року (у співставних умовах)..

У розрізі бюджетоформуючих податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 132,7 млн грн, єдиного податку – 33,7 млн грн, земельного податку  - 23,2 млн грн, податку на нерухоме майно – 3,6 млн гривень.

Зазначені суми свідчать про те, що платники податків Охтирщини гідно виконують свій конституційний обов’язок зі сплати податків, зборів та інших податкових платежів. Своїм внеском вони забезпечують своєчасне й повне виконання місцевих бюджетів та фінансову підтримку територіальних громад у період дії воєнного стану.